Over Ons

HET BEDRIJF

Ons bedrijf is gespecialiseerd in smartphone en tablet reparaties. In onze winkel voorzien wij onze klanten van een uitstekende persoonlijke service en kwalitatieve herstelling. U kan zonder afspraak bij onze hersteldienst terecht en wij zorgen dat uw smartphone weer voor de volle 100% functioneert.

Dankzij de deskundigheid van onze hersteldienst zorgen wij ervoor dat de meeste reparaties binnen een half uur zijn voltooid. Waar andere reparateurs al snel uw smartphone als verloren beschouwen kunnen wij uw smartphone hoogst waarschijnlijk nog repareren of u een goed alternatief aanbieden.

Voor alle reparaties wordt er gewerkt met onderdelen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierbij bieden wij een garantie aan van 1 jaar. Op deze manier verlaat u onze winkel met een gerust gevoel.

Naast onze hersteldienst bieden wij  ook een aantal andere diensten en producten aan:

  • Gratis deskundig advies
  • Waterschade reparatie
  • In- en verkoop van Smartphones & Tablets
  • Verkoop van hoesjes en diverse accessoires (met 24 maanden garantie)

Repair Point staat voor 
Tevreden klanten, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Onze klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar (maandag t/m zaterdag). U kunt ons bereiken per e-mail en telefoon. Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!